miercuri, 15 aprilie 2009

Eu si despre mine...


Azi in timp ce imi vizita pagina ,unchiul meu mi-a zis ceva de genul,ca ar trebui sa scriu si ceva despre mine,ceva personal,care sa-mi faca aceasta pagina diferita si personala ... Sincer,nu stiu ce si cum sa zic,insa as vrea sa va zic niste cuvinte care mi-au fost scrise de catre un prieten ,intr-un moment mai greu ,pt mine...mesajul lui suna cam asa " Isaia 43:4 De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine, şi popoare pentru viaţa ta.
Isaia 43:5 Nu te teme de nimic, căci Eu sunt cu tine"
In momentul acela prima reactie a fost un zambet,pt ca o speranta in inima pune un suras pe fata ... atunci am realizat ,ca desi oamenii ne mai fac uneori sa suferim,totusi,El niciodata nu ne lasa singuri si ne iubeste neconditionat....Sunt cea mai fericita fata de pe Terra,pt ca El m-a numit COPILUL SAU si ma rog sa ma ajute ca prin purtarea mea si prin trairea mea sa dau dovada de copil al lui Dumnezeu ! Fiti Binecuvantati ...

4 comentarii:

  1. Sunt foarte faine versetele! Într-adevăr, când ştii că cineva ţine la tine foarte mult te simţi mult mai bine, şi mai ales cand ştii că Acel Cineva are întreg pământul sub puterea Lui... eşti bazat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cozonac

    - 1 kg. făină albă
    - 1 pacheţel drojdiuţă
    - 2-3 ouă
    - 250-300 gr. Zahăr
    - coajă de lămâie
    - 1 linguriţă sare
    - lapte cât cuprinde
    - 80 gr. grăsime: ulei, osânză sau unt de masă
    Se moaie drojdiuţa într-un pic de apă călduţă cu un pic de zahăr se face plămădeala în făină se lasă la dospit după dospire se frământă
    Pregăteşti 1 sfert de litru de lapte cald cu cele 250 gr. zahăr. Ouăle se
    separă albuşul de gălbenuş, se freacă gălbenuşele cu 1 linguriţă sare şi frămânţi, prima dată pui laptele cu zahăr pe urmă pui şi celelalte,
    albuşul nu se pune că se aspreşte, dacă nu ajunge laptele cu zahăr mai pui lapte cald bine, să nu fie aluatul vârtos dar nici prea moale să nu-l poţi întinde când îi aproape gata cu frământatul pui grăsimea încălzită o jumătate de cană, să fie cam 80 gr. mai frămânţi cu grăsimea şi pe urmă îl laşi la dospit acoperi bine aluatul şi să fie cald la bucătărie pregăteşti tavele le ungi cu unsoare, pregăteşti nuca cu zahăr şi esenţa de rom, întinzi aluatul pe o planşetă unsă cu ulei, făină îl întinzi cu mâna mai gros şi pui nuca pregătită îl rulezi bine şi
    îl pui în tavă, pui tavele la dospit le acoperi cu o faţă de masă.
    Când le scoţi din cuptor faci un pic de apă caldă cu zahăr şi dai pe ele dar înainte de ale pune tavele la copt să ungi aluatul cu un ou.

    RăspundețiȘtergere
  3. septyy

    Ciocolată de casă


    - ½ kg. lapte praf
    - ½ kg. zahăr
    - 1 pahar apă
    - 2 linguri cacao
    - un sfert margarină

    Zahărul cu apă se fierb până se dizolvă zahărul, apoi se pune margarina până se topeşte. Pe urmă se pune pe foc încet şi se toarnă câte puţin lapte praf amestecând în acelaşi timp.
    Apoi se pune un pic de esenţă de rom şi cacao. Se amestecă tot până se îngroaşă, dar nu prea tare. Se pune în tavă, apoi se lasă
    la rece să se întărească.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mdea si retete aici :| ce sa mai zicem ... ce e partea ta ai descoperit .. bravo tie!

    RăspundețiȘtergere

muzica mea

Spune NU Pornografiei

http://discernamant.wordpress.com/2008/08/27/spune-nu-pornografiei/

Rahela

Rahela